Home
Surname List
Name Index
Sources
Gedcom File
Email Us

First Generation


1. José SIGNES was born before 1775. As far back as can be traced, all of the ancestors of Emilio SIGNES MONFORT are natives of Gata de Gorgos. As of its web page in 1998,

La població de Gata de Gorgos, amb 5.059 habitants, forma part de la comarca de la Marina Alta (província d'Alacant), dins de la Comunitat Autònoma Valenciana.
El seu terme municipal està situat en el paral·lel 38º, 46 minuts i 23 segons, i als 3º, 46 minuts i 17 segons de longitud, a una altura sobre el nivell del mar de 80'49 metres. Dista 100 quilòmetres de València, 83 d'Alacant, 15 de Dénia i 10 de Xàbia. Aquest Poble té un clima mediterrani amb hiverns suaus i estius calorosos, amb una temperatura mitja de 18 graus.
HISTORIA: Hi ha diversos estudis sobre l'etimologia del Poble, per un costat, Gata pot tenir un origen llatí, venint de "Gata sole vestius", és a dir, "Gata, petxina preciosa", mentre que hi ha altres que s'inclinen per un origen pre-àrab, troben el topònim GATA documentat per primera vegada l'any 1419.
L'antiguitat del municipi es remunta fins l'època musulmana, al voltant de l'any 1.023, estant en aquella època una alqueria mora depenent del Rei de Dénia. Els cristians van començar les seves incursions per les costes llevantines i a l'any 1.250 Jaume I el Conqueridor va prendre la població, essent expulsats els moros d'ací.

José SIGNES and Rosa ARABÍ were married. Rosa ARABÍ was born before 1775. José SIGNES and Rosa ARABÍ had the following children:

+2

i.

José SIGNES ARABÍ.

+3

ii.

Sebastián SIGNES ARABÍ.

+4

iii.

Francisco SIGNES ARABÍ.